Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

20ste Meibock Festival | Bierfestival in Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

20ste Meibock Festival

Bierconsumentenvereniging PINT afdeling Noord-Holland organiseert samen met de Zaans/ Amsterdamse Brouwerij Breugem de twintigste editie van dit legendarische festival.

PINT Meibockfestival in Amsterdam
Breugem Bier logo
Breugem bier nieuwe uitstraling

Terugkeer van het Meibockfestival naar Amsterdam

Na vijf jaar afwezigheid keert het evenement weer terug op Amsterdamse bodem, alwaar een groot aantal liefhebbers van speciaalbier de lente zal komen vieren onder het genot van een heerlijke selectie voorjaarsbieren.

Nieuwe locatie van bierfestival

Het merendeel van de voorgaande edities vond plaats in de Posthoornkerk in de Haarlemmerstraat, echter deze maal is een mooie plek gevonden niet ver daarvandaan in de Houthavens, waar Brouwerij Breugem in haar proeflokaal met daarbij een groot terras plaats heeft voor een groot aantal speciaalbierliefhebbers. 

Een divers aanbod van voorjaarsbieren

Er zullen maar liefst twintig verschillende voorjaarsbieren van maar liefst twintig lokale, maar ook minder lokale brouwerijen uit de tapkranen vloeien. Het zal een gevarieerde en door de organisatie zorgvuldig gekozen mix zijn van, onder andere, traditionele lentebokken, frisse saisons en bloemachtige IPA's. Zolang ze maar specifiek voor de lente gebrouwen zijn.

Festival details

Het Meibockfestival zal plaatsvinden op 21 april 2024 van 13:00 tot 20:00 in het Breugem Meeting Point aan de Nieuwe Hemweg 2 te Amsterdam. Voor meer informatie over dit themafestival kun je terecht op www.pintmeibockfestival.nl.  

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen