Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Budels Bier Masterclass Bierrijping

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Budels Bier Masterclass Bierrijping

Ontdek de Oorsprong van de smaak! In navolging op de succesvolle masterclasses Hop, Granen en Gist is op donderdag 24 september 2015 te ontdekken wat de invloed van bierrijping is op de smaak van bier.

Budels Masterclass Bierrijping
Budels header image
Budels logo

De ingrediënten bepalen de smaak van het bier! Een grote variëteit aan gerstemout, hop, gist en de verschillende typen water geven de brouwer de tools in handen om oneindig veel verschillende bieren te brouwen. Daarnaast hebben het brouwproces en de bierrijping een grote invloed op de smaak.

Op donderdag 24 september 2015 staat tijdens de Budelse Masterclass het thema bierrijping centraal. Bierrijping geeft een bijzondere nieuwe dimensie aan bier. Zowel in de lager tank als bij het verder laten rijpen van bier in een kelder. Tijdens deze masterclass wordt een bier geproefd in drie fasen van lagering. Ook is het verschil te proeven tussen een vers bockbier en een één jaar oud bockbier.

Als eigenaar van de Nationale Bierbank heeft zytholoog en Biersommelier Fiona de Lange, die de masterclass zal verzorgen ook nog een verrassing in petto.

De proeverij van bieren wordt uiteraard ook deze avond begeleid met een hapje en er worden enkele suggesties gegeven van goede bier&spijscombinaties.

Bezoek de Budelse Masterclass op 24 september aanstaande en proef, beleef en geniet de wereld van bierrijping.
SCHRIJF JE NU IN VIA
WWW.BUDELS.NL/MASTERCLASS

PRIJS: €15,-
(incl. Budelse Bieren en hapjes)

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen