Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

ABT bier van de maand: Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

ABT bier van de maand: Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

03 april 2015 om 13:41

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is in april ABT bier van de maand van de Alliantie van Bier Tapperijen.

Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,9% en is de hele maand te proeven bij de leden van Alliantie van Bier Tapperijen.

ABT bier van de maand: Page 24 Blonde Reserve Hildegarde
Page 24 Blonde Reserve Hildegarde
Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde

Page 24 Blonde Reserve Hildegarde is een bier van hoge gisting en wordt gebrouwen door Brasserie Saint Germain uit het noorden van Frankrijk. Het is een Bière de Garde met een frisse en volle smaak, met een vleugje bitterheid.

Lees ook

Het bier is volledig gebrouwen op basis van hop en mout welke wordt verkregen uit de regionale landbouw. Voor de productie worden twee soorten hop gebruikt: het Brewers gold en Strisselspalt. In de smaak tref je een ietwat dominant moutig, graanachtige smaak wat een klein zoetje geeft t.o.v. een gemiddelde bitterheid (32 IBU) dat nogal aards en kruidachtige is. De afdronk is fruitig. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,9%.

Bière de Garde

Bière de Garde is een sterke pale ale, traditioneel gebrouwen in de regio Nord-Pas-de-Calais in Frankrijk. Deze bieren werden oorspronkelijk gebrouwen in boerderijen in de winter en het voorjaar, om onvoorspelbare problemen met gist in de zomer te voorkomen. De productie die oorspronkelijk op boerderijen werd gedaan, wordt nu aangevuld met commerciële productie. Maar de meeste brouwers van Bière de Garde zijn nog steeds kleine bedrijven.

ABT bier van de maand

ABT Cafés zijn verspreid over het land. Wil je de Page 24 Blonde Reserve Hildegarde proeven? Kijk dan hier voor de dichtbijzijnde ABT café.

Cookie instellingen