Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Andechser Doppelbock Dunkel ABT bier van de maand oktober

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Andechser Doppelbock Dunkel ABT bier van de maand oktober

05 oktober 2015 om 11:33

Andechser Doppelbock Dunkel is een Doppelbock met zacht geroosterde accenten. En het bier van de maand oktober bij alle cafés aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen.

Andechser Doppelbock Dunkel  logo

Andechser Doppelbock Dunkel 

Andechser Doppelbock Dunkel heeft van zacht geroosterde accenten en een nuance van gedroogd fruit met een vleugje van karamel. Het mondgevoel is fluweelzacht , sterk en toch aangenaam moutig. Andechser Doppelbock Dunkel  heeft een nasmaak van pure chocolade. Een sterke doppelbock dat de eeuwenoude benedictijner brouwtraditie belichaamt. 

Andechser Doppelbock Dunkel fles en glas

Andechser Doppelbock Dunkel wordt gebrouwen door de Klosterbrauerei Andechs in Duitsland. Deze Doppelbock heeft 7% alcohol met een plato gehalte van 18.5. Vanzelfsprekend is Andechser Doppelbock Dunkel een donker bier van hoge gisting.

Lees ook

ABT bier van de maand

De Alliantie van Biertapperijen (ABT) liggen met hun tapperijen verspreid over het hele land.

Bier van de maand is de belangrijkste gemeenschappelijke actie van de ABT. Het is niet zo dat elk bier ''bier van de maand'' kan worden. Het bier moet aan strenge eisen voldoen. Zo mag het bier nog nooit op vat verschenen zijn, of het moet een heel nieuw bier zijn.

ABT Cafés 

ABT Cafés zijn verspreid over het hele land. Wil je Andechser Doppelbock Dunkel proeven? Kijk dan hier voor het dichtstbijzijnde ABT café.

Cookie instellingen