Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Badderen in bier in een Amerikaans kuuroord

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Badderen in bier in een Amerikaans kuuroord

24 december 2014 om 10:31

Tegenwoordig kan men in het plaatsje Boca Raton in Florida badderen in bier. De eigenaresse noemt het bierbad ''De fontein van de jeugd'.

Maui Spa Beerbath

De eigenaresse van Maui Spa kwam op het idee om haar gasten te laten ontspannen in een bad van bier. Bier zou de huid reinigen en zachter maken. Ook gaat je haar ervan glanzen volgens eigenaresse Gayle Wentworth. Daarom noemt ze haar bierbad ook wel ''De fontein van de jeugd'.

Lees ook

Wel badderen, niet opdrinken

Voor 80 dollar, krijg je een sauna- en bierbadbehandeling die je er jonger uit moet laten zien. Het recept wil Wentworth niet delen. Ze zegt wel dat ze dezelfde ingrediënten gebruikt als bierproducenten. Maar alcohol zit er niet in. Ook raadt ze de mensen af om het water op te drinken. Op een bierbad na, biedt de kuuroord ook een bier-gezichtsscrub en bier-bodywrap aan. 

Bierbaden in Europa

In Europa kan je al eeuwen genieten van een bierbad. In Duitsland en Oostenrijk is dit fenomeen al erg bekend. En in Tsjechië heb je Pivni Lazne Bernard, een Beer Spa in de hoofdstad. Je zit daar in een houten badkuip en bij het bad hoort een eigen biertap, zodat je het bad niet meer uithoeft om een biertje te pakken.

Cookie instellingen