Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria begint restaurant zonder keuken

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria begint restaurant zonder keuken

31 december 2012 om 12:37

Bavaria begint een tijdelijk restaurant zonder keuken. Wel komt er een "scooterlane" waar bezorgrestaurants  van thuisbezorgd.nl eten afleveren.

Scooters van thuisbezorgd.nl
Bavaria logo
Bavaria logo

Bavaria begint in februari een restaurant zonder keuken, maar wel met de mogelijkheid maaltijden te laten bezorgen met scooters. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met Thuisbezorgd.nl, de grootste bestel site van Nederland. Alleen de meest gewaardeerde restaurants bij Thuisbezorgd.nl komen in aanmerking om eten te bezorgen. 

Lees ook

Tijdelijk in Amsterdam

Het is een tijdelijk restaurant, van 13 t/m 16 februari 2013. Het restaurant zal op de kop van het Java-eiland in Amsterdam te vinden zijn. Dwars door het restaurant loopt een scooterbaan langs de tafels waarover bezorgscooters kunnen rijden om bezoekers van hun favoriete maaltijd te voorzien.

Ludieke actie

Bavaria woordvoerster Inge van der Heijden benadrukt dat de actie ludiek bedoeld is. “We hebben verrassende combinaties die leuk zijn zoals de Bavaria reclames met Hugh Hefner en Charlie Sheen. We proberen iets een kwartslag te draaien. Maar natuurlijk is het wel een restaurant waar je een Bavaria biertje kan nuttigen.

Cookie instellingen