Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bavaria komt met Bavaria Bier Scepter

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bavaria komt met Bavaria Bier Scepter

20 januari 2014 om 13:48

Bavaria komt dit jaar tijdens carnaval met de Bavaria Bier Scepter. Met de scepter kan iedereen zich prins carnaval voelen.

bavaria bier scepter
Bavaria logo
Bavaria brouwerij

Vorig jaar kwam Bavaria nog met een Bavaria Praatplaat, nu gooit de brouwerij het over een andere boeg. Dit jaar komt Bavaria met de Bavaria Bier Scepter. Het is de bedoeling dat iedereen zich met deze scepter prins carnaval kan voelen. De scepter werd tegelijk gelanceerd met de carnavalsplaat "Drink als een Prins". Dit nummer is opgenomen door de Gebroeders Ko en La Bamba.

Lees ook

Magische rol van prins carnaval

Volgens Peer Swinkels, directeur van Bavaria, heeft prins carnaval een magische rol. "Hij is het middelpunt van de aandacht en zorgt ervoor de feestende menigte een geweldige tijd beleeft. Wij vroegen ons af hoe we alle carnavalslieden met een knipoog die bijzondere ervaring van het prins zijn konden geven. Dat was: de Bavaria Bier Scepter."

Vanaf maandag 10 februari wordt de Bavaria Bier Scepter weggegeven bij alle supermarkten in Brabant en Limburg bij aankoop van twee sixpacks van het Bavaria bier.

Cookie instellingen