Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bedelen voor bier werkt! In één dag 1200 euro verdiend

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bedelen voor bier werkt! In één dag 1200 euro verdiend

01 augustus 2014 om 11:12

Bedelaars hebben het niet altijd gemakkelijk, maar daar hebben de bedelaars Lyndon uit Wales en Jose uit Tenerife een oplossing voor gevonden.

Ze bedelen gewoon voor bier!

Bedelaars voor bier

De bedelaars Lyndon uit Wales en Jose uit Tenerife zijn gewoon heel eerlijk met wat ze op hun kartonnen bordje schrijven. Er staat dan ook letterlijk op dat ze geld vragen om drank te kopen. En het werkt nog ook, meldt het AD.

Bedelen voor bier werkt

Lyndon en Jose krijgen vaak een glimlach van voorbijgangers en soms zelfs heel grote bedragen geld. Jose kreeg ooit een envelop met 1200 euro erin van iemand. De twee hebben trouwens ook een website: lazybeggers.com. Op de site is het mogelijk via Paypal geld over te maken. en ze plaatsen ook dagelijks foto’s en updates op Facebook. Dat doen ze met een Iphone die iemand hen opstuurde.

Beggin for beer

Lees ook

Bedelaars altijd op vakantie

Ze hebben heel Europa samen gezien. De afgelopen zes maanden waren ze in Berlijn, de laatste week in Eindhoven, op vakantie in een hostel. 'We waren dringend toe aan wat douches en moesten onze spullen wassen. Je wil niet weten hoe een slaapzak ruikt als je er maanden in geslapen hebt,' vertelt Lyndon. Hij had ooit gewoon een echte baan, en was in die hoedanigheid al een keer eerder in Utrecht. Maar toen sliep hij in een hotel. Jose kent Utrecht niet. Wel het werkende leven. Als verkoper van muzieksystemen bij een groot bedrijf had hij acht man onder zich werken. 'Ja ik heb hiervoor gekozen. Ik was verveeld en ongelukkig toen ik werkte.'

Wie de twee luie bedelaars eens 'aan het werk' wil zien, kan misschien nog snel naar Utrecht rijden want daar zijn ze op dit moment ‘op vakantie’, blijkt uit hun laatste Facebook post.

En neem dan een goedkoop biertje voor ze mee ;)

Cookie instellingen