Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bestel een persoonlijk Amstel vaasje met je naam erop

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bestel een persoonlijk Amstel vaasje met je naam erop

19 augustus 2011 om 10:52

Amstel komt met jouw Amstel vaasje. Een persoonlijk vaasje met je naam erop.

Amstel, vaasje, persoonlijk, actie
Amstel bier
Amstel logo

Amstel vaasjes met persoonlijke tekst Jouw Amstel vaasje is een persoonlijk bierglas met je naam erop. Natuurlijk kun je ook vaasjes met namen van je beste vrienden, bijnamen van je voetbalmaten en de naam van je schoonmoeder bestellen. 'Jouw' Amstel vaasje bestellen kan via de special website van Amstel op vaasje.amstel.nl. Vier vaasjes kosten €9,99, maar met één actiecode bestel je één gratis glas.

Op het vaasje passen 12 letters of andere leestekens. En, zoals je hier rechts ziet, zijn alle letters hoofdletters. Per persoon kunnen maximaal 4 unieke actiecodes worden ingevoerd en dus 4 glazen gratis besteld worden en op ieder glas kan een andere naam geplaatst worden. amstel krat met actiecode karton

Lees ook

Vanaf 22 augustus t/m 9 oktober zitten bij elk Amstel krat in de supermarkt of slijterij een actiekorton.  Op de achterzijde van het actiekarton vind je een unieke actiecode. Deze actiecode is op de website van Amstel te gebruiken. In een groot aantal Amstel cafés maak je ook nog eens kans op een Amstel glas. Als je aan de bar vier Amstel vaasjes besteld krijg je een kraskaart met een unieke actiecode. Ook deze actie start op 22 augustus 2011.

Check op de aanbieding pagina van Amstel waar Amstel kratten in de aanbieding zijn en ontvang je eigen persoonlijke Amstel glas!

Cookie instellingen