Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Binnenkort online: Bieraanbiedingen per stad

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier aanbieding per stad bekijken

28 april 2014 om 13:18

Er zijn geregeld meer dan 200 bieren in de aanbieding. Maar sommige supermarkten zitten niet in de buurt. Wat is dan handig?

De bieraanbiedingen per stad bekijken! En dat is binnenkort mogelijk op Biernet.nl!

Bier aanbiedingen in utrecht

Bier aanbieding pagina: soms erg lang

De bier aanbiedingen pagina is vrij lang en er zitten vast winkels tussen waar jij nog nooit van gehoord hebt. De Jan Linders zit bijvoorbeeld alleen in het zuiden van het land . Poiesz supermarkten is vooral te vinden in het hoge noorden en de vestigingen van de Agrimarkt zitten vooral in Zeeland.

Bier aanbiedingen per plaats

Op de normale aanbiedingen pagina is het al mogelijk om te filteren op winkel en verpakking, maar soms is het handig als je per plaats de juiste aanbiedingen ziet. Dus per stad de aanbiedingen bekijken, met alleen supermarkten, slijterijen en groothandels die bij jou in de buurt zitten. 

Lees ook

Naast het normale overzicht van aanbiedingen in een bepaalde stad is het straks ook mogelijk de aanbiedingen in Google Maps te bekijken. Je ziet dan de kratjes (of flesjes, sixpacks e.d.) in de kaart van de betreffende plaats. Zo zie je in één oogopslag waar en wat in de aanbieding is.

Per stad de bekijken waar een bier aanbieding is
Voorbeeld van de kaart functie met bier in de aanbieding

Testers gezocht voor deze nieuwe functie

Voordat wij deze nieuwe functionaliteit live op Biernet zetten willen we graag zeker weten dat het goed werkt. We zijn daarom op zoek naar een tiental mensen die deze nieuwe functie willen testen en ons feedback willen geven. Werkt het naar behoren, klopt de de informatie, staan de kratjes op de juiste plaats etc.

Wil jij helpen? Stuur dan een email naar info@biernet.nl en vermeld in welke plaats je woont en welke pagina's je zoal op Biernet bekijkt.

We verwachten dat de pagina's met aanbiedingen per plaats en de bijbehorende kaart half mei te gebruiken is!

Cookie instellingen