Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier bij de Mac - De strijd om bier bij de McDonalds

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier bij de Mac - De strijd om bier bij de McDonalds

09 april 2009 om 17:16

Sinds 12 januari is de strijd losgebarsten. Geen burger zonder bier, zo luidt de intro op bierbijdemac.hyves.nl, inmiddels is er al een website met petitie, worden er brieven geschreven, zijn er shirts en stickers in de maak en was BBDM te horen op Radio 538.

Bier bij de Mac - De strijd om bier bij de McDonalds

Inmiddels zijn er op het moment van schrijven (9 april 2009) reeds 11.430 volgelingen aangemeld op de publieke hyves van Bier bij de Mac, er is duidelijk te zien dat er behoefte aan is. Het is niet voor het eerst dat er via hyves actie wordt gevoerd, maar deze hyves onderscheidt zich echter van vele andere hyves.

Op deze hyves wordt namelijk actie gevraagd van de leden. Zo worden er brieven geschreven waarin McDonald's om opheldering word gevraagd, hierop volgt meestal echter een standaard antwoord waarbij niet wordt ingegaan op de standpunten die er op de hyves worden ingenomen.

Lees ook

Ook was de eigenaar van de hyves onlangs te horen op Radio 538 bij het radioprogramma van Niels en Froukje op vrijdagavond, een fragment hiervan kun je terugluisteren op de hyves.

Verder is men ook bezig met een stickers en t-shirts welke gratis (of tegen een zeer kleine vergoeding) worden opgestuurd.

Teken nu de petitie op www.bierbijdemac.nl. en wellicht kunnen we binnenkort in plaats van cola, sinas, milshakes een lekker koud biertje drinken bij onze Big Mac!

Cookie instellingen