Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier van Hank uit Breaking Bad nu te koop | Schraderbrau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier van Hank uit Breaking Bad nu te koop

18 oktober 2019 om 11:34

Het bekende bier Schraderbräu uit de bekende tv-serie Breaking Bad is nu echt te koop. Dean Norris bekend als Hank Schrader heeft dit aangekondigd. 

Hank Schraders bier kun je nu echt kopen // Screenshot Youtube

Schraderbräu bier

Schraderbräu Beer is een ambachtelijk biermerk gevestigd in Zuid-Californië dat is afgeleid van het bier uit de thuisbrouwerij van Hank in de televisieserie Breaking Bad. In het bier zit 6,2% alcohol en is gebrouwen door Figueroa Mountain Brewing Co. gevestigd in Buellton. Schraderbräu verscheen voor het eerst in seizoen twee van de serie. Schraderbräu flesje De fans kunnen verwachten dat Schraderbräu binnenkort ook te vinden zal zijn op tap in de taprooms van Figueroa Mountain Brewing Co.

Lees ook

Dean Norris, die Hank Schrader speelde in Breaking Bad, heeft het ooit fictieve biermerk werkelijkheid laten worden door zijn zijdezachte pils in Duitse stijl te produceren voor alle Breaking Bad-fans en ambachtelijke bierliefhebbers om van te genieten. Al in februari leek de Breaking Bad acteur bezig met Schraderbräu.

Bierbrouwerij

Figueroa Mountain Brewing Co. is een onafhankelijke ambachtelijke brouwerij opgericht in 2010 door vader en zoon Jim en Jaime Dietenhofer. Met een passie voor speciaalbier brengen zij een ode aan de prachtige Santa Ynez-vallei met ambachtelijk bier en met handgetekende labelkunst die het geliefde lokale landschap weergeeft. 

Schraderbräu kan worden gedronken op zes taproomlocaties van Figueroa Mountain Brewing en is te koop bij geselecteerde winkels in Californië, waaronder Costco. Het was ook online verkrijgbaar via Craftschack, maar is op het moment uitverkocht.

Cookie instellingen