Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Lean Machine komt met bier voor na het sporten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierbrouwerij Lean Machine komt met recuperatiebier

17 februari 2014 om 17:01

Iedere sporter weet dat je bier juist moet vermijden. Toch heeft bierbrouwerij Lean Machine een concept ontwikkeld voor een biertje dat je na het sporten kan drinken! Het idee zal worden verkocht onder de naam: Fit beer.

 

Lean Machine Fit Beer

Volgens de Canadese brouwerij Lean Machine bevat het herstel oftewel recuperatiebiertje slechts 77 kcal. Bij een doorsnee biertje is dat 120 kcal. Het alcohol percentage blijft beperkt tot 0,05% waardoor je na het drinken niets raars zal voelen.

Positieve effecten na het drinken 

Lees ook

De Canadese brouwerij is er zelfs zeker van dat het drankje positieve effecten zal hebben. Het recuperatie bier vult je energie weer aan. Daarnaast bevat het drankje antioxidanten en bevordert het je immuunsysteem en spier herstel. Volgens de verpakking is het biertje een combinatie van een lager pils en ale (abdijnier of bruin bier). Hierdoor is het mogelijk dat we met een grap te maken hebben, want zo'n combinatie is haast onmogelijk!

Aandeelhouder worden bij Lean Machine

Lean Machine probeert op dit moment fondsen te werven. Dit proberen zij zoveel mogelijk te doen door bestellingen via de website te generen. Als zij voldoende middelen hebben dan krijg je het recuperatiebier geleverd. Het is ook mogelijk om exclusieve aandeelhouder te worden. Je ontvangt dan een aandeel ter waarde van 150 dollar, een hoedje, t-shirt, uitnodiging voor het officiele lanceringsevent en een krat Lean Machine!

Cookie instellingen