Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brahma introduceert nieuw bier voor het WK: Selecao Especial

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brahma introduceert nieuw bier voor het WK

06 maart 2014 om 15:49

Het WK voetbal komt steeds dichterbij. Het biermerk Brahma uit Brazilië heeft speciaal voor deze gelegenheid een nieuw bier geïntroduceerd: Selecao Especial. In dit bier komen de twee passies van Brazilianen: bier en voetbal, samen.

Brahma introduceert nieuw bier voor het WK
Brahma bier
Brahma bier

Na Budweiser, die voor het WK de speciale biercampagne "Rise as One"  is gestart, komt het Braziliaanse biermerk Brahma ook met een speciaal bier voor het WK. Brahma is in Brazilië één van de grootste biermerken en is onderdeel van megabrouwer AB InBev. Door de samenwerking met het Braziliaanse voetbalteam hoopt Brahma op het WK de aandacht van de wereld te trekken.

Lees ook

Bier en voetbal als eenheid

''De passie voor voetbal en bier zijn nog nooit zo'n eenheid geweest. Met Brahma Seleção Especial willen we dat de fans proosten met ons bier gebaseerd op de geschiedenis van het Braziliaanse voetbal'', zegt Bruno Cosentino, Brahma's marketing director.

Brahma Selecao Especial

Het interessante aan Brahma Selecao Especial is dat het het enige bier is dat wordt gebrouwen uit graan dat is geteeld en geoogst in het Braziliaanse plaatsje Granja Comary. Deze plaats wordt beschouwd als de ''heilige grond'' van het Braziliaanse voetbal. Dit is waar de grootste sterren van Brazilië hebben getraind en gevoetbald.

In de commercial van Brahma Selecao Especial is de Braziliaanse voetbalcultuur goed terug te zien.

Cookie instellingen