Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brussels Beer Challenge 2015: inschrijving geopend

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brussels Beer Challenge 2015: inschrijving geopend

07 juli 2015 om 09:27

De Brussels Beer Challenge is dit jaar aan zijn 4de editie toe. De wedstrijd vindt deze keer in Antwerpen (België) plaats.

Brussels Beer Challenge 2015 in Antwerpen

De Brussels Beer Challenge is dit jaar aan zijn 4de editie toe. Na Brussel (2012), Luik (2013) en Leuven (in 2014) vindt dit internationale evenement in 2015 plaats in Antwerpen.

Antwerpen is de ideale gaststad voor de vierde editie van de Brussels Beer Challenge.Twee dagen lang proeft een panel van 60 internationaal gereputeerde bierkenners 850 bieren uit alle hoeken van de wereld. De deelnemende bieren worden onderverdeeld in categorieën, gebaseerd op origine, typiciteit en stijl en vervolgens gewikt en gewogen.

Op het einde van de twee degustatiedagen worden de beste bieren in elke categorie beloond met een gouden, zilveren of bronzen award.

Brussels Beer Challenge van invloed

Brussels Beer Challenge glass De bieren die gelauwerd worden op de Brussels Beer Challenge kunnen rekenen op grote mediabelangstelling. Daarnaast worden de gelauwerde bieren gepromoot door de internationale, nationale en regionale media.

De crème de la crème van professionele bierproevers (Beaumont Stephen, Dabove Lorenzo, Webb Tim, Wouters Philippe, Kins Carl, Flissebaalje Theo, Cole Melissa,Swersey Chris .....) uit alle hoeken van de wereld proeven de ingezonden bieren tijdens twee proefsessies. Deze professionelen staan garant voor een uitzonderlijke tasting en een adequaat resultaat. 

Lees ook

Belangrijke data 

1 JULI 2015: Start van inschrijvingen
16 OKTOBER 2015: Einde inschrijvingen
 21 OKTOBER 2014: Laatste dag proefstalen insturen

VAN DONDERDAG 5 NOVEMBER TOT EN MET ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015: Brussels Beer Challenge

ZONDAG 8 NOVEMBER 2015 OM 12U00: Bekendmaking van de resultaten (open voor het publiek en professionelen)

Meer informatie inschrijven kan via www.brusselsbeerchallenge.com.

Cookie instellingen