Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Cara Pils blijft en fans beslissen over nieuw design

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Cara Pils blijft en fans beslissen over nieuw design

26 februari 2015 om 14:28

Omdat fans van Cara Pils massaal protesteerden tegen de naamsverandering in Everyday, heeft Colruyt besloten om de naam Cara te behouden. Sterker nog, fans mogen nu meebeslissen over het nieuwe design.

Cara Pils blijft en krijgt nieuw design
Cara Pils
Cara Pils

Massale protesten tegen naamsverandering Cara Pils

Veel bierdrinkers protesteerden vorige week massaal tegen de plannen van Colruyt om de veertig jaar oude naam Cara Pils te herdopen in Everyday Pils. Fans begonnen met petities, Facebookgroepen en zelfs optochten tegen de naamsverandering. Daarom heeft de supermarkt besloten om de naam Cara Pils te handhaven. Goed nieuws dus voor de Belgische bierfans!

Lees ook

"Een dikke merci"

Op de website van de supermarkt staat een bedankje op de massale reacties. "Een dikke merci voor jullie massale reacties. We zijn echt aangenaam verrast door jullie bezorgdheid over je vertrouwde Cara Pils en we zijn ontroerd door zo veel liefde. Daarom staat het ondertussen als een paal boven water: we behouden gewoon onze naam. Cara Pils blijft Cara Pils, beloofd!"

Fans beslissen over nieuw design

De supermarkt probeert lering te trekken uit dit voorval en wil de fans van Cara Pils meer betrekken bij de veranderingen bij het biermerk. Daarom is er een slimme marketingactie opgestart waarbij 'fans van Cara' vanaf vandaag tot maandag 2 maart de nieuwe stijl van Cara Pils mogen kiezen. Het winnende ontwerp wordt binnen een twee weken bekendgemaakt.

De manier waarop de warenhuisketen de zaak heeft aangepakt, heeft zeker gezorgd voor een stroom aan extra gratis reclame!

Cookie instellingen