Dutch Beer koopt merkenrechten Olm

09 maart 2012 om 11:20
Biermerken

Dutch Beer heeft de merkenrechten van Olm bier overgenomen uit de boedel van de failliete brouwer.

Dutch beer koopt olmGroothandel Dutch Beer gaat het merk Olm bier weer op de markt brengen. Het bedrijf heeft de rechten van het biermerk gekocht uit de failliete boedel van Olm Brouwerijen. Het gaat daarbij om de soorten Olm Pilsener en Olm Premium Pilsener.

Dutch Beer heeft nu met een internationale brouwerij een contract afgesloten voor de productie van het via bestaande recept gebrouwen Olm pils. Verder zal er onder eigen merknaam Dutch Beer op de markt gebracht worden. Dit alles wordt geleverd in eigen fusten die als zodanig duidelijk herkenbaar zijn gemaakt; in een oneway-fust van 30 liter en in flessen van 33 centiliter.

Dutch Beer is een groothandel in dranken die naast haar eigen biermerken een assortiment aan internationale bieren (waaronder Corona), alcoholische dranken en postmixen op de markt brengt. "Wij zijn momenteel in onderhandeling met diverse bierproducenten om ook andere merken aan het assortiment toe te voegen", zegt een woordvoerder. "Er zijn samenwerkingsverbanden aangegaan met internationale toeleveranciers om een omvangrijk assortiment aan alcoholische dranken en postmixen te kunnen bieden."

Dutch Beer levert in Nederland, Caraïben, Midden- en Zuid Amerika, Nieuw Zeeland en Groot Brittannië. Uitbreiding naar andere landen staat op de agenda voor 2012 en 2013.

Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria

Walk in fridge Bavaria
Daar sta je dan met je goede gedrag in de Heineken walk-in-fridge. Blijkt er ook een Bavaria drinker te zijn.

Meer reclames van Bavaria

Laatste reacties