Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Duurste drankje ter wereld

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Duurste drankje ter wereld

21 november 2006 om 21:05

Deze site is belangrijk voor mensen die een goedkoop biertje willen drinken. Dus waarschijnlijk is onderstaande tekst niet echt geschikt voor onze bezoekers...

Sea bar

In het Stockholmse Nordic Sea Hotel kun je in de Sea bar het duurste drankje ter wereld kopen, 'Diamonds on the rocks'. Het drankje kost 23.450 Zweedse kronen, omgerekend zo'n 2582 euro. Het dankt zijn waarde aan het unieke horloge van Epoch met briljanten en diamanten die het bevat, zo meldt de horecaportal ‘Horeca Link’.

Het in een zeer beperkte oplage geproduceerde Zwitserse uurwerk heeft zeven briljanten op de wijzerplaat en is ingelegd met 44 diamanten met een totaal gewicht van 0,50 karaat. De bijpassende schakel vergroot de balans tussen de precisie en elegantie van het horloge.

Niet alleen het drankje met horloge ook het interieur maakt een bezoek aan het Nordic Sea Hotel tot een bijzondere ervaring. Bezoekers van deze in het centrum gelegen Ice Bar krijgen bij binnenkomst een warme zilverkleurige parkacape die tot aan de knieën reikt, inclusief muts en handschoenen. Alles is in de bar van ijs; muren, hangtafels, de bar, sculpturen en zelfs de drinkglazen.

Cookie instellingen