Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch flesjes niet geschikt om te stapelen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch flesjes niet geschikt om te stapelen

01 september 2015 om 15:30

Het blijkt dat Grolsch flesjes niet geschikt zijn om te stapelen door een speciale coating waardoor ze glad zijn.

Rechtop koelen is het devies.

Gestapelde Grolsch Flesjes

Iedereen geeft wel eens een feestje waarbij de ijskast goed volgepakt wordt met bier. Vaak worden flesjes opgestapeld totdat de ijskast rammend vol zit. Niks mis mee zou je denken, maar Grolsch komt met een reactie waarin het wordt afgeraden.

Gevallen Grolsch biertjes uit de koelkast.png Bier kapot gevallen

Lees ook

De reactie van Grolsch kwam naar aanleiding van een Grolsch-drinker die zijn onvrede uitte op Facebook. Hij had namelijk bij het openen van de koelkast een aantal flesjes om zijn oren gekregen. Grolsch reageerde met: "Hoi Michel, dankjewel voor je bericht en vervelend dat dit is gebeurd. Ter bescherming hebben de flessen een speciale coating. Daardoor kunnen deze glad zijn. We raden daarom aan om de flessen staand in de koelkast te plaatsen."

Grolsch fans geven tips

Op het bericht van de ongelukkige wordt massaal gereageerd door Grolsch fans. Er komen tips binnen waarin wordt geadviseerd om de flesjes andersom in de koelkast te leggen of om de koelkast aan de voorkant iets op te hogen. Ook kunnen sommige koelkasten een compleet krat herbergen. Dan hoeft er helemaal niet gestapeld te worden.

Cookie instellingen