Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch komt met twee nieuwe biertjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch komt met twee nieuwe biertjes

06 september 2007 om 13:56

Bierbrouwer Grolsch komt met twee nieuwe biertjes. Pilsner Speciale en Dunkel Weizen worden aan het Grolschmerk toegevoegd. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Grolschmerk

Pilsner Speciale is een nieuw, stevig fris goudblond pilsner met 5,5 procent alcohol dat nu al verkijgbaar via het horeca- en slijterijkanaal.

Dunkel Weizen is een 'krachtig bovengistend amberkleurig bier met lichte karamelsmaak' dat vanaf 8 oktober bij supermarkten, slijterijen en in de horeca in de schappen komt. Dit bier is een aanvulling op Grolsch Premium Weizen dat de brouwer in oktober 2005 in het oosten van het land succesvol introduceerde en vorig jaar verder nationaal uitrolde.

"We zien een toenemende behoefte aan smaakvariatie", aldus Grolsch in een verklaring. Dunkel Weizen is een "krachtig bovengistend amberkleurig bier met een lichte karamelsmaak" en vanaf begin oktober bij supermarkten, slijterijen en in de horeca verkrijgbaar. Pilsner Speciale is een stevig fris goudblond pilsner dat nu al in de kroeg of bij de slijter is te verkrijgen, aldus het concern.

Cookie instellingen