Hans Wiegel voorzitter af bij de Nederlandse Brouwers

14 augustus 2012 om 13:07
Bierinstanties

Hans Wiegel stopt per 1 oktober 2012 als voorzitter van de Nederlandse Brouwers.

Hans Wiegel heeft te kennen gegeven na ruim 28 jaar het voorzitterschap van Nederlandse Brouwers (voorheen Centraal Brouwerij Kantoor) per 1 oktober 2012 te zullen neerleggen. Nooit eerder heeft een voorzitter zo'n lange periode Nederlandse Brouwers geleid.

Cees-Jan Adema, directeur Nederlandse Brouwers: "Onder het voorzitterschap van de heer Wiegel hebben we roerige tijden gekend maar hebben we als sector ook veel bereikt. De heer Wiegel heeft zijn voorzitterschap politiek daadkrachtig en met een goed gevoel voor menselijke verhoudingen ingevuld. Hij was het boegbeeld van brouwend Nederland en stelde daarbij altijd het belang van de leden voorop. Voor zijn manier van leiderschap, ontving de heer Wiegel veel waardering en respect van alle brouwers."

Later dit jaar wordt bekend wie het voorzitterschap Nederlandse Brouwers van de heer Wiegel zal overnemen.

Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Duvel

Groots genieten
Door zijn subtiele bitterkracht en verfijnde aroma neemt Duvel een unieke plaats in binnen de rijke Belgische biertraditie. Zijn droge en toch licht alcoholzoete smaakt maakt het tot een aangename dorstlesser, met een uitgesproken hopkarakter.

Meer reclames van Duvel

Laatste reacties