Heineken in de Grolsch Veste van FC Twente?

Grolsch Veste

13 augustus 2012 om 13:56
Opmerkelijk | Biermerken

Bierbrouwer Heineken is in gesprek met FC Twente om bier te mogen leveren in de Grolsch veste.

Grolsch en (FC) Twente zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tenminste, dat dachten wij. Want het gerucht gaat dat FC Twente Heineken heeft benaderd om in het stadion Heineken bier te tappen. En dat terwijl het stadion van FC Twente de Grolsch Veste heet.

Heineken benaderd

Een woordvoerder van Heineken draait er desgevraagd niet om heen. "We zijn benaderd door FC Twente om een bod uit te brengen." Meer details over de gesprekken kan de man van Heineken niet zeggen. "We zijn nog in gesprek. Over ons bod en de onderhandelingen gaan we niet via de media communiceren. Maar het is natuurlijk een uitdaging om in het stadion het bier te mogen leveren.

Voorzitter Joop Munsterman van FC Twente verwacht dat de voetbalclub uit Enschede en Grolsch er samen toch uitkomen. Een woordvoerder van Grolsch geeft niettemin geen commentaar op de onderhandelingen. "Daar doen we nooit mededelingen over. We hebben een langdurige relatie met FC Twente en dat willen we zo houden."

Niets is onmogelijk

Voor de Tukkers ligt het allemaal erg gevoelig. Het meerendeel van de supporters zal geen Heineken willen drinken en alleen het vertrouwde 'eigen' Grolsch willen. Maar aangezien er ook Grolsch wordt geschonken in de Arena, naast de Heineken Music Hall in Amsterdam, is niets onmogelijk...

Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Jupiler

Better World
Jupiler en Ajax hebben samen een commercial opgenomen met een boodschap voor alle Ajax-supporters.

Meer reclames van Jupiler

Laatste reacties