Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Met de feesttrein naar het Oktoberfest in München

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Met de feesttrein naar het Oktoberfest in München

10 juli 2014 om 11:35

Begin het Oktoberfest dit jaar al in Nederland! Pak de speciale Oktoberfesttrein van Oktoberfestreizen.nl naar München. Geen files en niemand is de BOB!

Oktoberfestreizen

Geen files en geen BOB

Oktoberfestreizen.nl biedt dit jaar een wel heel gezellige en feestelijke manier om het Oktoberfest in München te vieren: met een speciale chartertrein vanuit Nederland. “Met de Oktoberfesttrein begint het feest zodra je in de trein stapt”, zegt John Zut, directeur van Oktoberfestreizen.nl. “Zo krijg je een totaalbeleving van dit prachtige bierfeest. Door de goede sfeer in de trein ben je al helemaal in de stemming als we München binnenrijden. Andere voordelen zijn dat je je geen zorgen hoeft te maken over de reis, je niet uren in de file staat en onderweg al met je vrienden een paar biertjes kunt drinken. Niemand is de Bob!”

Festivalgevoel in de trein

In de trein, die volledig is gewijd aan het Oktoberfest, wordt de bierliefhebber op een feestelijke manier onthaald. Er is een bar met koud bier, een dansvloer en een DJ zorgt voor de juiste muziek. De Oktoberfesttrein is geschikt voor zowel kleine als grote vriendengroepen. De organisatie is ervan overtuigd met deze trein de feestganger een uniek festivalgevoel te geven.

Lees ook

Vertrekpunten Oktoberfesttrein

De Oktoberfesttrein vertrekt op 25 september vanaf de stations in Utrecht , Rotterdam , Breda, Eindhoven en Venlo en biedt plaats aan vijfhonderd passagiers. Op de avond van 28 september rijdt de trein terug naar Nederland. Oktoberfestreizen.nl heeft een mooie actie voor treinreizigers. En dat komt goed uit, want de bierprijzen op het Oktoberfest zijn abnormaal hoog dit jaar.

Wat is het Oktoberfest?

Het Oktoberfest wordt ieder jaar tussen half september en begin oktober gevierd in München. Het Duitse volksfeest verwelkomt jaarlijks vanuit de hele wereld miljoenen mensen en is daarmee 's werelds grootste en leukste bierfestival. “Een prachtig feest dat je minimaal één keer in je leven moet meemaken”, aldus Zut.

Gepaste kleding

Natuurlijk kun je niet zomaar in je saaie spijkerbroek op de trein stappen. Dit Duitse bierfeest vraagt om een gepaste outfit! Verschijn in stijl in een prachtig Tiroler Heidi kostuum, beter bekend als de dirndl. Toch iets mannelijkers? De Tiroler Lederhose is uitermate geschikt voor het Oktoberfest!

Cookie instellingen