BIER NET .NL De grootste biersite van Nederland

Met EersteRondje.nl goedkoper bier in de kroeg

Eerste Rondje

11 juli 2012 om 16:27
Acties

Met 'eersterondje.nl' bestel je voordat je op stap gaat al je eerste rondje, en dat met veel korting!

Eersterondje.nl is een nieuw online concept. Voor horeca eigenaren moet het helpen hun kroeg eerder vol te krijgen, terwijl bezoekers kunnen profiteren van kortingen. Het voordeel: goedkoper bier! :)

Hoe werkt het

Horeca eigenaren kunnen online aangeven welke korting ze willen bieden en onder welke voorwaarden. Een eigenaar kan bijvoorbeeld aangeven dat een klant tussen 20:00 en 23:00 uur (meestal is het dan nog rustig) bier voor de helft van de prijs krijgt. Vandaar de naam van het concept: Eerste Rondje.

Bezoekers kunnen op de site zoeken op datum, stad, café en product (er kan op meerdere zaken korting gegeven worden). Bestellen én betalen gaat online en met een uitgeprint voucher kun je bij de locatie profiteren van de actie.

Opstartfase

Het concept zit nog in de opstartfase. Er zijn op dit moment nog niet veel horeca gelegenheden die mee doen, maar dat gaat natuurlijk veranderen. Check op Eersterondje.nl of er in jouw plaats acties zijn.

Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bavaria

WK commercial DutchDress
Wat kan het leven oneerlijk zijn. Vooral voor de steward die plichtsgetrouw naar het publiek op de tribunes blijft kijken.

Meer reclames van Bavaria

Laatste reacties