Nieuw EK-jurkje van Bavaria: V-Dress

19 april 2012 om 09:35
Acties

Bavaria heeft woensdag het nieuwe jurkje onthuld waarmee vrouwelijk Nederland Oranje naar de titel moet helpen: De V-Dress.

Na het internationale succes van de DutchDress in 2010, presenteert Bavaria vandaag de opvolger van dit veelbesproken oranje jurkje: de V-Dress. De V staat in dit geval voor Victory, voor de maximale steun van vrouwelijk Nederland om de overwinning te behalen. De Brabantse brouwer lanceert samen met topdesigners Spijkers en Spijkers een jurk die ontworpen is in de herkenbare en modernistische stijl van Spijkers en Spijkers. De V-Dress is een compositie van oranje en (Bavaria) blauwe kleurvlakken en is zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien van een rood-wit-blauwe V-hals. 

Duizend jurkjes worden deze vrijdag 20 april 2012 voor het eerst weggegeven in een tijdelijke Bavaria V-store in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat om 20:00 uur en op de markt in Eindhoven om 17:00 uur.

V-dress van Bavaria - Jurkje EK Voetbal 2012

Bavaria wil met het jurkje de traditie die het bedrijf tijdens het WK in Zuid-Afrika begon, voortzetten. Directielid Peer Swinkels: “Met het geraffineerde ontwerp van het ontwerpersduo Spijkers en Spijkers is de V-Dress de ideale opvolger en must have voor dit EK. Met deze jurk maakt vrouwelijk Nederland zich op om het EK in stijl tot een succes te maken en de overwinning te halen. Of wel: Dress voor Victory!

De V-Dress ligt per 7 mei in de supermarkt en kost samen met zes flesje Bavaria €9,99. Speciaal voor Koninginnedag geeft Bavaria op vrijdag 20 april duizend jurkjes weg in Amsterdam en Eindhoven.

Reageer

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Bud light

Bud Light commercial
Nooit gedacht dat yoga zo leuk kan zijn! Grappige commercial van het biermerk Bud Light.

Meer reclames van Bud light

Laatste reacties