Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe 75cl. flessen voor La Trappe

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe 75cl. flessen voor La Trappe

27 maart 2015 om 09:46

O-I, ‘s werelds grootste producent van glasverpakkingen, heeft voor Brouwerij De Koningshoeven de 75cl-flessen van de La Trappe trappistenbieren vernieuwd. Met de nieuwe luxueuze look wil De Koningshoeven La Trappe sterker op de markt profileren. 

O-I introduceert  75cl-flessen voor La Trappe bier
La Trappe logo
De Koningshoeven brouwerij

Champenoise model

Door de keuze voor bruine glazen flessen van het Champenoise model met kurken afsluiting en bijhorende muselet krijgen de La Trappe-bieren een luxueuze uitstraling. De nieuwe flessen zijn vanaf april 2015 wereldwijd beschikbaar in meer dan 40 landen.

La trappe fles La Trappe introduceert na 16 jaar een nieuwe fles

Het was aan O-I om de 16-jaar oude fles in een nieuw jasje te steken om het premiumgehalte van La Trappe en trappistenbieren in het algemeen beter te weerspiegelen. 

Thijs Thijssen, directeur van Bierbouwerij De Koningshoeven vond in O-I de ideale partner om de La Trappe flessen te vernieuwen. Dankzij de innovatieve capaciteiten en expertise van O-I is het ontwerp en productieproces erg vlot verlopen.

Het moderne maar ook het traditionele aspect van hun speciaalbier hebben zij op de juiste wijze vertaald in deze nieuwe fles. Bovendien konden ze door het goede contact en de vlotte opvolging het hele proces in slechts drie maanden afronden.

Lees ook

Trappistenbier hoort in glas

Het gebruik van glas is voor Thijs Thijssen overigens een logische keuze: Omwille van de nagisting op de fles is glas een must. Glas is ook inert en de donkere kleur van de fles belet dat er teveel licht wordt doorgelaten, wat de smaak beïnvloedt. En het is 100 procent en oneindig recyclebaar. Het gebruik van glazen verpakkingen sluit aan bij de  duurzaamheidsvisie die zit ingebakken in onze bedrijfsfilosofie. Trappistenbier hoort in glas. 

O-I grootste glasverpakkingsfabrikant ter wereld 

Als grootste glasverpakkingsfabrikant ter wereld heeft O-I al ruim 100 jaar ervaring in het vervaardigen van pure, duurzame en merkenbouwende glasverpakkingen voor een groot aantal vooraanstaande drank- en voedingsmerken.

Over Bierbrouwerij De Koningshoeven

La Trappe Trappistenbier wordt sinds 1884 gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven op het terrein van de Cisterciënzerabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Hoewel de La Trappe bieren zeer verschillend van karakter zijn, tonen ze ook overeenkomsten. Het zijn stuk voor stuk zuivere bieren. Met geduld, liefde, passie en traditioneel vakmanschap komen unieke bieren tot stand volgens de streng geheime recepturen van de Trappistenmonniken.

Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de weinige Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. De beste waarborg voor authenticiteit, receptuur, traditie en kwaliteit. Bier is pas Trappistenbier als het wordt gebrouwen binnen de muren van een Trappistenabdij, onder toezicht van monniken en er een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaat. Puur en eerlijk. En dat proef je.

Bierbrouwerij de Koningshoeven heeft 9 merken van La Trappe in haar assortiment.

Cookie instellingen