Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe bierwinkel in Almere: Bierenplezier.nl

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe bierwinkel in Almere: Bierenplezier.nl

21 juni 2015 om 13:00

Bierenplezier.nl is een webshop in Almere. Aangezien er in Almere niet veel keuze is in speciaalbier hebben ze deze kans gepakt. Ook willen ze graag een winkel openen in Almere.

Nieuwe bierwinkel in Almere: Bierenplezier.nl

Update 2023
Helaas is de winkel bierenplezier.nl niet meer actief.

Bier en Plezier

Bier en Plezier is een jonge onderneming met veel passie voor speciaalbier. Op dit moment hebben ze 130 soorten speciaalbieren in huis. Daarnaast bieden ze ook bierpakketten en bierabonnementen aan.

Lees ook

Bier en Plezier geeft ook bierproeverijen. Dit kan bij jou thuis zijn, op het werk of tijdens een feestje. De vele cadeau artikelen geeft jou voldoende keuzes om een cadeau uit te kiezen voor een bierliefhebber. De passie die ze hebben proberen ze naar jou over te brengen. Bij alle bieren krijg je een uitleg over: smaak, gisting, soort, enzovoort.

Naast alle biermerken heeft Bier en Plezier enkele speciaalbier gerelateerde producten. Ze hebben het boek ‘Bier & Spijs’, enkele bierglazen en viltjes.

Service

Bier en Plezier probeert een goede service te bieden die helder en duidelijk is. Door een achtergrond in de horeca weten ze wat goede service en klant vriendelijkheid betekend. Daar streven ze ook naar met bierenplezier.nl.

Cookie instellingen