Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe variant Grolsch 0.0% Radler: Ice Tea Groene Thee

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe variant Grolsch 0.0% Radler

25 februari 2016 om 10:38

Bierbrouwer Grolsch breidt opnieuw haar Radler assortiment uit.

De nieuwe variant is Grolsch 0.0% Radler Ice Tea met Groene Theesmaak.

Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Groene Thee
Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Groene Thee
Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Groene Thee

Grolsch speelt hiermee in op de groeiende populariteit van Radlers in Nederland. Nederlanders leven steeds bewuster en kiezen daardoor vaker voor alcoholarme of alcoholvrije dranken.

 Ice Tea is één van de grootste en groeiende frisdranksegmenten in Nederland. Een mooie nieuwe combinatie voor in het bierschap!

Grolsch Radler 0.0% Ice Tea

Grolsch Radler 0.0% Ice Tea Groene Thee Grolsch 0.0% Radler Ice Tea met Groene Theesmaak is puur natuurlijk gebrouwen met ingrediënten van bier en gemixt met echt vruchtensap en natuurlijk groene thee aroma. Het is een lichtzoet alcoholvrij drankje met de verfrissende smaak van citroen en ice tea.

Lees ook

De Ice Tea variant van Grolsch Radler bevat 0% alcohol en is gebrouwen van 100% natuurlijke ingrediënten. Vanaf 7 maart aanstaande is Grolsch Radler verkrijgbaar in supermarkten en slijterijen.

Uiteraard kunnen consumenten ook in de horeca genieten van een heerlijke frisse Grolsch 0.0% Radler Ice Tea met Groene Theesmaak. Daar wordt Grolsch Radler geserveerd in een bijpassend en eigentijds glas, met ijsklontjes en een schijfje limoen. Grolsch Radler is het hele jaar door beschikbaar.

Grolsch Radler Assortiment

Grolsch maakt onderscheid tussen Grolsch Radler 2% en Grolsch 0.0% Radler in de verschillende smaakvarianten. Dit onderscheid is duidelijk op de verpakkingen af te lezen, waardoor consumenten snel hun favoriete smaak kunnen vinden in het bierschap. De Grolsch Radler varianten zijn verkrijgbaar in fles 6x 30cl en blik 6 x 33cl.

Grolsch Radler Assortiment

 

Cookie instellingen