Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Offline Glass, idee van Salve Jorge Bar, voorkomt gestaar mobiel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Offline Glass brengt gezelligheid in de kroeg terug

12 juni 2013 om 13:53

Gezellig met vrienden in de kroeg, maar iedereen is met zijn mobiel bezig... Herkenbaar? De Braziliaanse Salve Jorge Bar komt met de oplossing: de Offline Glass!

Offline Glass brengt gezelligheid in de kroeg terug

Een avondje bier drinken met je vrienden zonder dat iedereen steeds met zijn mobiel bezig is? De Salve Jorge Bar heeft dé oplossing bedacht! Een speciaal bierglas dat de gezelligheid in de kroeg terug moet brengen.

Offline Glass

Het bierglas, dat de toepasselijke naam "Offline Glass" heeft gekregen, is een speciaal ontworpen bierglas dat alleen rechtop blijft staan als je je telefoon eronder legt. Het glas, dat is gemaakt door Fischer & Friends, heeft een speciale uitsparing in de voet. Zonder ondersteuning van een mobiele telefoon valt het om en ben je je biertje kwijt.

Lees ook

"De gedachte van Salve Jorge is om vrienden bij elkaar te brengen in een gezellige omgeving waar men lekker kan drinken," aldus Flavius Cinira, één van de eigenaars van de bar. "Het bierglas belichaamt dit precies en daarnaast is het een uitnodiging voor mensen om hier te komen om met mensen in het echt te praten, zonder een mobiele telefoon", voegt Wanderley Romano, mede-eigenaar eraan toe.

Speciaal gevormd

De Offline Glass is speciaal gevormd. Hierdoor is het geschikt om ondersteunt te worden door meerdere typen mobiele telefoons. Verder claimt de ontwerper dat de vorm en het formaat van het glas voorkomt dat condens dat langs het glas naar beneden drupt, op je mobiel terecht komt. Het is dus veilig te gebruiken zonder waterschade. Zorg er alleen wel voor dat je je biertje niet omstoot...

Bekijk het filmpje hieronder voor de introductie van dit speciale bierglas. Helaas alleen in Brazilië in gebruik!

Cookie instellingen