Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Succes bio bieren van Gulpener hoger dan verwacht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Succes bio bieren van Gulpener hoger dan verwacht

01 juni 2012 om 12:11

Op 27 april 2012 Introduceert Gulpener 3 nieuwe biologische bieren. Het bleek zo'n groot succes te zijn dat er flink wat uren overgewerkt moest worden om alle lege schappen in de supermarkt bij te kunnen vullen.

Gulpener Brouwerij
Gulpener De Vrije Brouwer logo tot 2024

Lees ook

"Het is even afzien bij de fusten- en flessenafvullijn en in het magazijn, maar komende zondag belonen we de mensen extra door samen een dag te ontspannen op de Floriade" zegt bedrijfsleider John Vrolijk.

"Eind deze week hopen we de eerste extra bestellingen te hebben verwerkt. Bier blijft een natuurproduct en we zullen het met zorg en toewijding blijven brouwen. Dat kost nu eenmaal tijd. Dat forceren levert een product op waar wij niet achter staan. Kortom: het is een kwestie van geduld", aldus Vrolijk.

De bieren blijken het grootste gedeelte van de tijd dan uitverkocht in de supermarkt, wat betekent dat er extra gebrouwen, afgevuld en afgeleverd moet worden.
"De supermarkten, slijters en kroegbazen ontvangen de nieuwe range met veel enthousiasme en nemen het Nederlandbreed op in hun assortiment. We hadden er stiekem op gehoopt, maar en niet serieus rekening mee gehouden. Het feit dat het de eerste biologische bieren gebrouwen zijn met louter grondstoffen geteeld in Limburg, de smaak van de bieren en de verrassende eigentijdse verpakking waarin de bieren zijn gehuld, heeft ze overstag doen gaan", aldus directeur John Halmans.

Cookie instellingen