Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

'Theezakje' maakt van een glas pils een speciaal bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

'Theezakje' maakt van een glas pils een speciaal bier

07 mei 2015 om 10:00

Heb je eventjes genoeg van die gewone pils en wil je eens een speciaal biertje naar binnen gieten voor de verandering? 'Theezakjes' zijn de oplossing.

'Theezakje' maakt van je pint een speciaal bier

Hop Theory

Een Amerikaans bedrijfje heeft onder de naam Hop Theory kleine zakjes ontwikkeld die je bier binnen de twee minuten doen veranderen van smaak.

Het zakje bevat een mengeling van hopsoorten, fruitschillen en verschillende kruiden, en die aroma's moeten de smaak van je bier naar een hoger niveau tillen. Op die manier wil Bobby Gattuso, de oprichter van het bedrijf, ervoor zorgen dat mensen ook speciale bieren kunnen drinken, zonder er zoveel voor te hoeven betalen.

Relativity blend

De eerste blend heet Relativity en klinkt behoorlijk smakelijk. In een zakje zit extra hop, waardoor je pils wat bitterder en frisser wordt (denk aan IPA-bier). Daarnaast bevat het sinaasappelschil voor een lichte citrussmaak, een witbiertje, en koriander voor een zoete, citroenachtige smaak.

Lees ook

 

Voordeliger dan normale speciaalbieren

Voor ongeveer 61 euro bestel je 48 zakjes van de mix. Dat klinkt nogal prijzig, maar ieder sachet kun je ongeveer vijf keer gebruiken om een pint bier op smaak te krijgen. Da’s genoeg om ongeveer honderdtwintig liter Hollandia-bier te veranderen in iets dat wél te hachelen is! Al met al kun je dus behoorlijk wat besparen. 

Als het goed is wordt Relativity in juli geleverd; waarschijnlijk hebben we dan nog aardig wat zonnige dagen voor de boeg!

Cookie instellingen