Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Twents bier bij Albert Heijn | AH

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Twents bier bij Albert Heijn

29 juni 2016 om 09:26

Supermarktketen Albert Heijn heeft gekozen voor de beste bieren van de Twentse Bierbrouwerij als streek ambachtelijk bier voor de regio Twente.

De bieren zijn sinds 20 juni verkrijgbaar in die regio.

Twents Pils bij AH
Twentse bierbrouwerij logo
Twents Bok Logo

Frank Hendriks, directeur Twentse Bierbrouwerij, licht toe; de Twentse Bierbrouwerij is in 2008 gestart als een lokale horeca bierbrouwerij, om bijzonder, smaakvol pils en speciaalbier te brouwen voor de Twentse horeca. Het zijn bieren gebrouwen met regionaal geteelde brouwgerst.

Groei Twentse Bierbrouwerij

Twents Amber 4pack

Na een explosieve groei in de horeca en de toenemende vraag van de consument om ook de beste bieren van Twente thuis te kunnen nuttigen, wil de Twentse Bierbrouwerij graag tegemoet komen aan de vraag van de consument.

Lees ook

Sinds 20 juni is het Twents Bier bij 32 Albert Heijn vestigingen te koop. Uniek in de samenwerking tussen de Twentse Bierbrouwerij en Albert Heijn is, dat de Twentse Bierbrouwerij vast houdt aan het regionale karakter, bier van en voor de streek en dus enkel in een straal van 100 kilometer rond de Twentse Bierbrouwerij verkrijgbaar zal zijn. Voor Albert Heijn, als gecentraliseerde organisatie is dit volledig out-of-the-box en nieuw hoe zij in de toekomst omgaan met regionale streekproducten.

Zes Twentse bieren

Twentse Bierbrouwerij Logo

De Twentse Bierbrouwerij heeft ervoor gekozen om zes bieren aan te bieden in een speciale 4-pack verpakking, welke gepresenteerd worden in een unieke houten display kast. De bieren die verkrijgbaar zijn betreffen; Twents Premium Pils, Twents Wit, Twents Radler, Twents Amber, Twents Honing Tripel en in het najaar-seizoen Twents Bok.

Twents Bier bij AH

Cookie instellingen