Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hertog Jan Grand Prestige heeft het ultieme vaderdagcadeau

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Vaderdagcadeau van Hertog Jan Grand Prestige

17 mei 2012 om 11:46

Grand Prestige is de trots van Hertog Jan. Met zijn 10% alcohol en robijnrode kleur wordt het ook wel gerstewijn genoemd. De serie biedt nu een cadeau speciaal voor vaderdag!

Eerste serie HJ Grand Prestige Vatgerijpt
Hertog Jan Grand Prestige Vatgerijpt serie 2021

Hertog Jan biedt met Hertog Jan Grand Prestige een unieke kans op een leuk en origineel vaderdagcadeau. Het is namelijk mogelijk om een 75cl fles van Hertog Jan Grand Prestige plus een rondleiding door de kelders van Arcen cadeau te geven, voor een prijs van €25,- !

Bij aanschaf wordt er een certificaat opgestuurd die je op vaderdag kunt overhandigen. Natuurlijk is dit speciale cadeau niet alleen geschikt voor vaderdag, ook kun je er een leuke vriend/vriendin, kennis, opa, partner, mee verrassen!

Lees ook

Hertog Jan Grand Prestige heeft een alcoholpercentage van 10%. Dit is ongeveer twee keer zoveel dan een normaal pilsje als Hertog Jan. Het is dan ook een biertje om echt van te genieten!

Het certificaat (dat je zelf kunt opmaken) wordt binnen een week naar het opgegeven adres gestuurd. Het certificaat geef je aan degene die je met dit geschenk wilt verrassen. Met het certificaat kan hij (of zij) de fles in bij de Hertog Jan brouwerij in Arcen ophalen. Helemaal leuk als jullie samen gaan natuurlijk. Het ophalen gebeurt altijd als onderdeel van een rondleiding door de brouwerij.

Meer info op de site van Hertog Jan en hier is het cadeau ook direct te bestellen.

Cookie instellingen