Vaderdagcadeau van Hertog Jan Grand Prestige

17 mei 2012 om 11:46
Acties

Grand Prestige is de trots van Hertog Jan. Met zijn 10% alcohol en robijnrode kleur wordt het ook wel gerstewijn genoemd. De serie biedt nu een cadeau speciaal voor vaderdag!

Hertog Jan biedt met Hertog Jan Grand Prestige een unieke kans op een leuk en origineel vaderdagcadeau. Het is namelijk mogelijk om een 75cl fles van Hertog Jan Grand Prestige plus een rondleiding door de kelders van Arcen cadeau te geven, voor een prijs van €25,- !

Bij aanschaf wordt er een certificaat opgestuurd die je op vaderdag kunt overhandigen. Natuurlijk is dit speciale cadeau niet alleen geschikt voor vaderdag, ook kun je er een leuke vriend/vriendin, kennis, opa, partner, mee verrassen!

Hertog Jan Grand Prestige heeft een alcoholpercentage van 10%. Dit is ongeveer twee keer zoveel dan een normaal pilsje als Hertog Jan. Het is dan ook een biertje om echt van te genieten!

Het certificaat (dat je zelf kunt opmaken) wordt binnen een week naar het opgegeven adres gestuurd. Het certificaat geef je aan degene die je met dit geschenk wilt verrassen. Met het certificaat kan hij (of zij) de fles in bij de Hertog Jan brouwerij in Arcen ophalen. Helemaal leuk als jullie samen gaan natuurlijk. Het ophalen gebeurt altijd als onderdeel van een rondleiding door de brouwerij.

Meer info op de site van Hertog Jan en hier is het cadeau ook direct te bestellen.

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Biernet.nl op 12-12-2012 om 15:55:01


Inderdaad een bizar groot glas. Hij staat ook bij de shop.

Wendy (gast) op 12-12-2012 om 15:11:36

Leuke artikel maar helaas is me vader geen bierdrinker! Maar zoek je wel een leuke cadeautje voor een bierdrinker. Ik zag op megagadgets een grote bier glas, echt bizar om te zien!

Groetjes Wendy

Laatste reacties