Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner Alkoholfrei in Nederlandse supermarkten

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner Alkoholfrei in supermarkten

20 april 2016 om 09:45

Warsteiner Alkoholfrei is nu verkrijgbaar in 6-packs voor Nederlandse supermarkten.

Het alcoholvrije bier met isotonische werking is al enige tijd beschikbaar bij horecagelegenheden en verschillende slijterijen, maar is nu ook te vinden in het supermarktschap.

Warsteiner Alkoholfrei ook in de supermarkt
Warsteiner 0.0%
Warsteiner Premium Alkoholfrei

Met de bredere introductie van Alkoholfrei speelt Warsteiner in op de groeiende vraag van de Nederlandse consument naar alcoholvrij bier van goede kwaliteit.

Kansen premium segment binnen alcoholvrij bier

Warsteiner Alkoholfrei sixpack met glas Zoals de Nederlandse Brouwers onlangs bekend maakte, groeit de populariteit van alcoholvrij bier in Nederland aanzienlijk. De consumptie laat een sterke groei zien met een stijging van bijna 27% ten opzichte van 2014. Ook blijkt uit data van marktonderzoeker IRI Worldwide dat premium pils een omzetaandeel van 18,4% heeft in de totale pilsmarkt.

“Binnen de wereldwijd groeiende markt van alcoholvrij bier staat het premium segment nog in de kinderschoenen, een uitstekende kans voor kwaliteitsmerken om in te stappen,” aldus IRI Worldwide. Met Warsteiner Alkoholfrei speelt het Duitse biermerk in op deze marktontwikkelingen.

Lees ook

“Het breder beschikbaar maken van Warsteiner Alkoholfrei is voor ons een logische stap gezien de groeiende vraag naar alcoholvrij bier onder Nederlanders. En met onze authentieke pilsenersmaak en isotonische eigenschappen bieden we met Warsteiner Alkoholfrei een premium keuze in het non-alcoholische bierschap,” zegt Wilco Gersen, Brand Manager Warsteiner Benelux.

Authentieke Pilsnersmaak en isotonische werking

Zelfs met het alcoholpercentage van minder dan 0,5%, behoudt Warsteiner Alkoholfrei zijn authentieke pilsnersmaak dankzij de unieke brouwwijze waarbij de alcohol in het bier wordt verdampt.  

Het tweede resultaat van deze brouwwijze is dat het bier een unieke isotonische werking heeft. Dat betekent dat het bier niet alleen een verfrissende dorstlesser is, maar ook snel spierherstel bevordert, bijvoorbeeld na een sportieve inspanning. Dit maakt Warsteiner Alkoholfrei een prima alternatief voor sportdranken.

Beschikbaarheid Warsteiner Alkoholfrei

Warsteiner Alkoholfrei is vanaf nu beschikbaar in een 6-pack van 33 cl flessen voor de consumentenadviesprijs van €2,99.  

Cookie instellingen