Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Warsteiner versiert muren als reclamestunt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Warsteiner versiert muren als reclamestunt

09 januari 2015 om 14:34

Dankzij Warsteiner worden muren in Amsterdam en Rotterdam gesierd met schilderingen van kunstenaar Pieter Ceizer. De ‘wallvertising’ is geïnspireerd op het New Yorkse fenomeen van advertentieschilderingen op gebouwen.

warsteiner wallvertising
Warsteiner logo
Warsteiner

Zwierige teksten in kroegen en winkels

Voor dit project werkt biermerk Warsteiner samen met typografisch kunstenaar Pieter Ceizer. Hij plaatste zwierige teksten op muren, vaak met woordspelingen als ‘The biggest small family brewery’. De teksten gaan ook over de locaties waar hij de muren beschilderde.

Lees ook

Wallvertising

De zogenaamde wallvertising is geïnspireerd op het oude New Yorkse fenomeen van advertenties die geschilderd zijn op de zijkanten van gebouwen. Warsteiner wil de comeback van deze authentieke vorm van kunst ondersteunen, omdat het ambacht terug brengt en de kunstenaar centraal stelt.

Warsteiner steunt kunstscène

De Warsteiner familie heeft al generaties lang een bijzondere band met kunst en creatieve initiatieven. De familie bezit niet alleen over een indrukwekkende kunstverzameling, maar heeft ook warme banden met verscheidene kunstenaars. Zo lanceerde het merk onlangs de Warsteiner Art Collection, een reeks limited edition flessen die door verschillende internationale kunstenaars zijn ontworpen.

Cookie instellingen