Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zwarte Cross jubileum blik van Grolsch binnenkort verkrijgbaar

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zwarte Cross Grolsch blik binnenkort verkrijgbaar

01 juli 2016 om 10:59

Op 24 maart riepen Zwarte Cross en Grolsch aanstormend ontwerptalent op om deel te nemen aan een unieke actie. De winnaar is bekend en tet Zwarte Cross jubileum blik van Grolsch is vanaf maandag 4 juli verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Zwarte Cross Grolsch blik binnenkort verkrijgbaar!

Aanleiding voor de oproep van de ontwerpwedstrijd was het 20-jarig jubileum van het festival. Grolsch wilde extra groots uitpakken om dit te vieren. Aan de oproep werd massaal gehoor gegeven. 

De vraag luidde: wie heeft het in zich om een passend design te maken voor een uniek Zwarte Cross bierblik

Lees ook

“Je krijgt gelijk dorst als je het ziet!”

Winnaars Grolsch actie Als uiteindelijke winnaar kwam Arjan van den Heuvel uit de bus. Zijn ontwerp op basis van de polsbandjes van de afgelopen Zwarte Cros edities werd door zowel de organisatie van het festival, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, als Grolsch unaniem als allerbeste uitgeroepen. “De opdracht luidde als volgt: ontwerp een bierblik dat de sfeer van het festivalleven perfect weergeeft”, aldus Hendrik Jan Lovink, directielid van de Feestfabriek

Grolsch Zwarte Cross blik

“Het ontwerp van Arjan sprong er meteen uit. Het is fris, straalt de Zwarte Cross uit en het lijkt eenvoudig, maar is toch erg goed gevonden. Ook niet onbelangrijk: je krijgt echt gelijk dorst als je het ziet!” Het ontwerp van Arjan prijkt nu op de Grolsch blikken die vanaf maandag 4 juli verkrijgbaar zijn bij Albert Heijn. Daarnaast heeft hij ook 20 jaar gratis entree tot de Zwarte Cross verdiend. Bovendien steun je met aankoop van elke 6-pack goede ideeën voor jong ondernemerschap in de Achterhoek. 

Cookie instellingen