• Bier in de aanbieding

  Bieraanbiedingen deze week, bijvoorbeeld: 

  - Krat Grolsch bij AH voor €9,99
  - Sixpack Brand Lentebock bij Coop: €4,49
  - Sixpack Bavaria 0.0 bij Dirk voor €2,-

  22 mei bij Bieraanbiedingen

 • Brielsch Bierfestival

  Op zaterdag 2 juni zal voor de 4e keer het Brielsch Bierfestival plaatsvinden. Deze editie kan je kennis maken met verschillende Nederlandse brouwers.

  21 mei bij Agenda

 • Made of Moments

  In deze reclame van Grolsch Kornuit is het duidelijk dat het leven uit mooie momenten bestaat. Het pilsmerk laat met de video zien dat ervaringen belangrijker zijn dan je bezittingen. 

  21 mei bij Bierreclames

 • Hop into the Grain Craft Beer Music Festival

  Proef een breed scala aan geweldig Nederlands craft bier en geniet van het luisteren naar live muziek. Dit bierfestival vindt plaats in Groningen op 26 mei 2018.

  21 mei bij Agenda

 • The Original Smokey

  The Original Smokey is een speciaalbier van brouwerij de Kromme Haring met 8.5% alcohol. Dit bier won tijdens de Dutch Beer Challenge 2018 goud in de categorie Innovatie/speciaal: Rook.

  21 mei bij Biermerken

 • Schuitje varen biertje drinken

  Een bierproeverij door en op de grachten van Den Haag. Geniet van lekker bier terwijl je Den Haag vanaf het water aanschouwt. Proef verschillende speciaalbieren van Eiber uit Den Haag.

  20 mei bij Agenda

 • Idee voor Vaderdag

  'Bierkenner word je zo' is een praktisch en modern vormgegeven handboek waarmee je veel leert over de geschiedenis van bier en haar productie. Een leuk idee voor Vaderdag als je vader van bier houdt!

  20 mei bij Shop

 • Open Brouwerijdag Jonge Beer

  Op 2 juni opent Jonge Beer Brouwerij haar deuren in het kader van de Nederlandse Brouwerij Dagen, onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier.

  20 mei bij Agenda

 • International Cider Festival

  Het enige festival voor de ciderliefhebber is op zaterdag 2 juni in de Fenix Food Factory in Rotterdam. Met internationale cidermakers en diverse collabs tussen bierbrouwers en cidermakers.

  19 mei bij Agenda

 • Hoogtepunten in de bierwereld deze week

  Ook deze week hebben wij voor jou de hoogtepunten in de wereld van brouwerijen en bier op een rijtje gezet. Dit door een kijkje te nemen op Instagram.

  19 mei bij Blog

Vorige pagina Volgende pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!

Bierkoerier

Geen koud bier in de koelkast, maar wel dorst? Bestel snel bij een bierkoerier!