• Geniet, en drink bier met maatjes!

  In deze blog schrijft Ivo Thijssen van Bierproeven.nu over welk bier je het beste kan drinken bij het eten van haring! Ivo heeft meerdere bieren geselecteerd die goed te combineren zijn met deze Hollandse vis.

  20 jun bij Blog

 • Möllinkwoner Streekbier

  Bierbrouwerij Möllinkwoner Streekbier is sinds 2016 een officiële bierbrouwerij. De eigenaren van deze bierbrouwerij zijn Elise Elbert en Karin van Veen. Bierbrouwerij Möllinkwoner Streekbier is te vinden in Ambt Delden.

  20 jun bij Brouwerijen

 • Verbod op Heineken ster mag van EC

  Een verbod op de rode ster op het Heineken etiket in Hongarije mag van de Europese Commissie. De ster zou te veel doen denken aan het communistische symbool.

  20 jun bij Nieuws

 • Duchesse De Bourgogne

  Duchesse De Bourgogne is een Oud Bruin Bier van de Belgische bierbrouwerij Verhaeghe. Duchesse De Bourgogne is van hoge gisting en heeft een alcoholpercentage van 6,2%.

  19 jun bij Biermerken

 • Bier in de aanbieding

  Bieraanbiedingen deze week, bijvoorbeeld:

  - Krat Grolsch Kornuit bij Plus: €9,99
  - Krat Heineken bij Albert Heijn: €9,99
  - Sixpack Brand Weizen bij Dekamarkt: €3,99

  19 jun bij Bieraanbiedingen

 • Bier Xperience Utrecht

  Gedurende 3 uren kun je genieten van meer dan 75 speciaalbieren. Tijdens de Bier Xperience is er tevens de mogelijkheid om jouw favoriet(en) direct te bestellen!

  19 jun bij Agenda

 • Nachtmann Noblesse bierpul

  Ben jij op zoek naar een prachtig bierglas? Dan moet je dit bierglas hebben! Met dit bierglas is bier drinken een feest. De inhoud van dit glas is 60 cl en is nu te koop.

  18 jun bij Shop

 • Biermatinee Oisterwijk

  Zondag 2 juli is de 31e editie van het Biermatinee in Oisterwijk! 75 verschillende (speciaal)bieren gebrouwen door 25 brouwerijen. De toegang tot het biermatinee is gratis.

  18 jun bij Agenda

 • Alcoholkoerier - Zetten

  Alcoholkoerier Zetten is een bierambulance in de omgeving van Zetten. Zit jij zonder bier op een feestje? Geen zorgen! Deze bierkoerier is vanaf 20:00 uur open.

  17 jun bij Koeriers

 • Romeinse Bierveldtocht De Molen

  We stappen in de voetsporen van de Romeinen en bekijken een Castellum. We krijgen in brouwerij De Molen in Bodegraven een rondleiding en bierproeverij.

  17 jun bij Agenda

Vorige pagina Volgende pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!

Bierkoerier

Geen koud bier in de koelkast, maar wel dorst? Bestel snel bij een bierkoerier!