• Biertje geproefd: Wuldor van Walhalla

  Wuldor is Britse barley wine van brouwerij Walhalla uit Amsterdam. Amanda van de speciaalbiertjesblog heeft dit biertje geproefd en beschrijft in deze blog hoe ze het bier heeft ervaren. 

  18 aug bij Blog

 • Brewda 2017

  Het is weer tijd voor BREWDA!!! Op zaterdag 2 september zal de, inmiddels, vierde editie van dit prachtige bierfestival plaats vinden.

  18 aug bij Agenda

 • Ondanks lage verkopen toch winst voor Carlsberg

  Ondanks de lagere verkoop zag de Deense bierbrouwer Carlsberg de omzet in het eerste halfjaar van 2017 met 2 procent stijgen. Dit is voornamelijk te danken aan de verkoop van duurdere biertjes van de brouwerij. 

  18 aug bij Nieuws

 • Bavaria is het populairste merk onder studentenverenigingen

  Deze week begint het nieuwe studiejaar weer. De kans is groot dat je als student regelmatig Bavaria gaat drinken. Het bier van de Brabantse bierbrouwerij is het populairst onder de studentenverenigingen in Nederland.

  18 aug bij Nieuws

 • Utrecht TAPT Festival

  Utrecht TAPT is niet zomaar een bierfestival.... Verwacht meer dan 100 verschillende bieren uit binnen- en buitenland. Zaterdag is de festival editie en zondag de familie editie.

  17 aug bij Agenda

 • NLse winnaars World Beer Awards 2017

  De uitslag van de World Beer Awards 2017 is bekend. Eén Nederlandse brouwerij heeft het beste bier ter wereld binnen een stijl gebrouwen. Ook de Country Winners werden bekendgemaakt.

  17 aug bij Nieuws

 • Nieuwe brouwerij op Texel: De Texelaar

  Brouwerij de Texelaar is een brouwerij gelegen op Texel. De brouwerij is opgericht door Maurice Diks, hij was 13 jaar lang het gezicht van de Texelse bierbrouwerij.

  17 aug bij Brouwerijen

 • Rejoice Butchers Tears Taproom Anniversary

  Vier jaar geleden aan het einde van een donker straatje werd Butchers Tears geopend. En dat wordt nu gevierd met de Rejoice Butchers Tears Taproom Anniversary.

  16 aug bij Agenda

 • Meer dan 500 Nederlandse brouwerijen

  De bierrevolutie in Nederland heeft geleid tot een nieuwe mijlpaal in Nederland bierland! De magische grens van 500 Nederlandse brouwerijen is overschreden. 

  16 aug bij Nieuws

 • BeerSelect levert onbekende brouwparels

  Minder bekende Belgische bieren in de kijker zetten: daar draait BeerSelect om. Belgische student-ondernemers zijn 10 maanden geleden gestart met dit concept.

  16 aug bij Nieuws

Vorige pagina Volgende pagina

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!

Bierkoerier

Geen koud bier in de koelkast, maar wel dorst? Bestel snel bij een bierkoerier!

Bier shop