Abdijbieren zijn een typisch Belgisch fenomeen en tijdens de degustatie gaan we op ontdekking bij abdijen waar ze nog zelf brouwen of terug gaan beginnen brouwen dankzij de bouw van micro- en crafbrouwerijen en we laten u ook de niet-erkende abdijbieren ontdekken.
AFGELAST- ten gevolge van het Coronavirus is dit evenement afgelast. Nieuwe datums zullen pas bekend gemaakt kunnen worden na afloop van de COVID-19 maatregelen.
"Als gediplomeerd biersommelier hou ik van oprechtheid en mensen met een verhaal." De afgelopen jaren is hij heel veel enthousiaste personen tegengekomen met hun eigen redenen om een passie te hebben voor bier in Vlaanderen. Sommigen puur om er heerlijk van te genieten en te proeven en anderen kregen de smaak te pakken om zelf aan de slag te gaan. Hij wenst de Vlaamse brouwer in de kijker te plaatsen, niet enkel met het bier, maar ook met zijn of haar verhaal. Wat drijft deze mensen.
Biersommelier: Peter Vandecaveye, biersommelier en oprichter van Vlaamse Brouwers stelde deze avond samen met aandacht voor het verhaal achter de brouwerij.
Tijdstip: De degustatieavond start om 19u30 en we ronden af omstreeks 22 uur.
Ter info: Ze voorzien naast hapjes ook het nodige brood om tussendoor de mond even te reinigen om een nieuw biertje te proeven.
Categorie
Begindatum
26-05-2020
Van
19:30 tot 22:00
Entree
€25,-
Naam locatie
De Zevende Hemel
Adres
Stationsplein 5
Postcode
8730
Plaats
Provincie
Land
Telefoon
+32 (0)51 814 414
Website