Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

't Slokje Lentebierfestival | Bierfestival Hilversum

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

't Slokje Lentebierfestival 2020 -UITGESTELD-

't Slokje Lentebierfestival van 3 en 4 april in de biersteeg in Hilversum is uitgesteld. Het zou dit jaar de vijfde editie zijn van het bierfestival waar je kunt genieten van verschillende lentebieren, hapjes en muziek.

Lentebier festival in Hilversum is uitgesteld door het Corona virus
Lentebier poster 2020
Bierfestival 't slokje in Hilversum

UITGESTELD: Het festival is tot nader order uitgesteld. 

"Helaas heeft de huidige situatie rondom het covid-19 virus ons doen besluiten om het lentebierfestival van 3 & 4 april a.s. te verzetten naar de zomermaanden. We gaan de liefhebbers dan ook niet teleurstellen en zo snel mogelijk afhankelijk van de ontwikkelingen een nieuwe datum prikken. 
Mocht je nou echt niet kunnen wachten dan kun je uiteraard al wel van de lente genieten met ons nieuwe lichting Langgewenst Pittig Blond bier. Voor meer informatie neem contact op via info@tslokje.nl."

Originele festival

De lente start traditiegetrouw in het eerste weekend van april met ‘t Slokje Lentebierfestival. Voor de 5e keer vindt het festival plaats in de biersteeg in Hilversum.

Fantastische lentebieren, lekkere (bier)hapjes, fijne muziek en een mooie ambiance zijn de ingrediënten voor het eerste lentegevoel. Ook dit jaar worden er weer veel liefhebbers verwacht op dit heerlijk kleinschalige festival.

Dus omcirkel vrijdag 3 en zaterdag 4 april alvast in de agenda. Vanaf 16.00 gaan de taps open. Bands zoals The Tributes zijn natuurlijk weer aanwezig. Het beloofd wat moois te worden aankomende lente.

Bierfestival in Hilversum in de lente van 2020

(Openings)tijden

Vrijdag 03 april van 16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 04 april van 16:00 tot 23:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen