Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Roosendaals Bockbier Festival | Bierfestival met bock

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Roosendaals Bockbier Festival 2020

Roosendaals Bockbierfestival is een initiatief van het Roosendaals Biergilde. De missie van het gilde is zoveel mogelijk kennis over bier te vergaren en te delen.

Roosendaals bockbierfestival
Wispe brouwerij logo
Brouwerij de Werf

Bockbier festival

Op zaterdag 03 oktober 2020 vanaf 14:00 uur vindt de zeventiende editie van Roosendaals Bockbier Festival plaats in Roosendaal. Het Roosendaals Bockbier Festival zal worden gehouden over zes verschillende cafés.

De deelnemende cafés dit jaar zijn; "Café De Sjoes", "'t Wapen van Roosendaal", "De 3 Weesgegroetjes", "Grandcafé Chagall", "Bruin Café JaxX" en "Café Ergens Anders".

Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseert het Roosendaals Biergilde om 14.00 uur het Roosendaals Bockbierfestival op de Oude Markt in Roosendaal. Deze zeventiende editie van het festival wordt gehouden over zes verschillende cafés: De Drie Weesgegroetjes, Chagall, Ergens Anders, Jaxx, het Wapen en de Sjoes. Entree is gratis.

Het Bockbierfestival biedt meer dan 50 bockbieren, waaronder een aantal exclusieve bieren. Het uitgiftepunt van de organisatie bevindt zich op het terras van café Ergens Anders. Bezoekers kunnen op deze locatie proefglazen, munten en festivalboekjes aanschaffen. Kijk voor meer informatie op www.roosendaalsbockbierfestival.nl.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen