Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brewda 2020 | Bierfestival met speciaalbier in Breda

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brewda 2020

Brewda- Frontaals bierfestival! Op zaterdag 5 september van 13:00-22:00 vindt de 7e editie van speciaalbierfestival Brewda plaats bij Brouwerij Frontaal in Breda.

Brewda Festival 2020
Biertje aangereikt tijdens Brewda 2019
Brouwerij Frontaal header

Brewda - Frontaals bierfestival

Op zaterdag 5 september van 13:00-22:00 vindt de zevende editie van bierfestival Brewda plaats bij Brouwerij Frontaal. Bezoekers kunnen hier genieten van bieren van brouwerijen uit zowel binnenland als buitenland. Een greep uit de brouwerijen die voorgaande jaren op het festival hebben gestaan: Moersleutel (NL), Orpheus Brewing (VS), Verdant Brewing Co (UK), Het Uiltje (NL), Gamma Brewing Company (DK), 5 Elementos Cervejaria Artesanal (BR), Kromme Haring (NL), Cervejaria Dádiva (BR), Unity Brewing Co (UK) en Ca’ del Brado (IT).

Houd de social media in de gaten (facebook-event en instagram) voor de aankondiging van de line-up van dit jaar!

Brouwcafé Frontaal

Het festival zal plaatsvinden op het terrein van brouwcafé Frontaal, waar natuurlijk enkele foodtrucks de gasten van een hapje zullen voorzien. Ook voor muziek zal worden gezorgd om de dag compleet te maken. Voor bezoekers die daarnaast geïnteresseerd zijn in de brouwerij van Frontaal in de oude snoepfabriek van Breda zullen er een aantal rondleidingen georganiseerd worden (let op: beperkte plekken). Nog een pluspunt: het festivalterrein bevindt zich op wandelafstand van station Breda!

Tickets zijn te koop via https://www.ticketkantoor.nl/shop/brewda2020

Zaterdag 5 september 2020 13:00 – 22:00

Brouwcafé/ Brouwerij Frontaal in De Faam, Liniestraat 31, 4816 BG Breda

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen