Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bockbierfestival Woerden | Festival met bockbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bockbierfestival Woerden

Stichting Promotie Speciaalbier Woerden (SPSW) organiseert voor de 9de keer het Woerdens Bockbierfestival op het Exercitieveld. Twintig brouwerijen presenteren hun bockbier.

Bockbierfestival Woerden
Bockbierfestival Woerden
Brouwerij Muiffel

De afgelopen acht jaar heeft het Woerdens bockbierfestival tot ver buiten de Woerdense stadsgrenzen bekendheid gemaakt. Dit jaar organiseert SPSW (Stichting Promotie Speciaalbier Woerden) op zondag 6 oktober voor de negende keer op rij dit geweldige bockbierfestival in Woerden. Het festival wordt voor de tweede keer op het Exercitieveld georganiseerd, waar er wederom een gezellig festivalterrein gecreëerd zal worden waar het groeiende aantal bezoekers ook de komende jaren kunnen blijven komen.

Het festivalterrein is op zeer korte loopafstand van NS Station Woerden. Er zullen zo’n 20 bierbrouwers uit binnen- en buitenland aanwezig zijn om hun bieren aan de bezoekers te presenteren. Vanwege het informatieve karakter van dit festival zijn brouwers zelf (of een medewerker van de brouwerij) aanwezig, zodat de bezoekers van het festival zo volledig en deskundig mogelijk worden ingelicht over de te proeven bieren. Toegang van het festival is gratis, bij de ingang kan een proefglaasje en munten worden gekocht. Naast bier zal er ook voldoende te eten aanwezig zijn, verzorgd door lokale ondernemers uit Woerden en omgeving

Toegang is gratis, wel heb je een proefglas en muntjes nodig om te proeven.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen