Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Markthopper Speciaalbierfestival 2021 | Bierfestival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Markthopper Speciaalbierfestival 2021

Markthopper Speciaalbierfestival wordt op 6 november 2021 gehouden in Helmond. Geniet van verschillende speciaalbieren en van harig herfst gerechten.

Markthopper speciaalbierfestival 2021
Big Belly Brewing
Big Belly Brewing header

Het is alweer bijna 2 geleden dat we de markthal van Brandevoort omgedoopt hebben tot een paradijs voor bierliefhebbers, bourgondiërs en overige levensgenieters! Daarom mag je met grote letters de 3e editie van Markthopper in je agenda kalken.

Zaterdag 6 november is het weer feest in de markthal die gelukkig van gietijzer is want anders zou het dak eraf gaan! Schitterende bieren en volop hartig herfst-voer! Uiteraard begeleid met kneiters van hits uit de speakers die DJ Frogson weer voor ons aan elkaar komt mixen!

Volg de Facebookpagina van het event om niets te missen van de laatste ontwikkelingen!

*Op basis van de actuele regelgeving Is dit momenteel uitsluitend mogelijk met corona toegangsbewijs. Deze maatregelen kunnen natuurlijk anders zijn op 6 november. Mocht er om wat voor reden dan ook het event onverhoopt niet doorgaan of verplaatst worden, is het uiteraard mogelijk om je geld terug te krijgen of je ticket te bewaren voor een volgende editie. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de webshop. 

Naast bier van onderstaande brouwerijen zal er ook bier te proeven zijn van Guilty Monkey uit Zaltbommel.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen