Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

HOPPE Craft Beer Fest

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

HOPPE Craft Beer Fest

Meer dan 100 bieren uit meer dan 15 verschillende landen.Het International Craft Beer Fest HOPPE is uniek in zijn soort en biedt de ware bierfanaat een nieuw toevluchtsoord om zijn zintuigen te laten prikkelen door een uitgebreid aanbod van craftbieren uit alle uithoeken van de wereld.

Hoppe2020_niew
BrewDog
Brouwerij de Moersleutel

Kortom, een evenement dat je absoluut niet mag missen! Wees er snel bij, er is slechts plaats voor een gelimiteerd aantal bezoekers.

Tijdens het weekend van 7 en 8 maart 2020 zal de 2de editie van HOPPE International Craft Beer Fest plaatsvinden. Ook dit jaar zijn we opnieuw te gast op de prachtige en voormalige landlopers Kolonie van Merksplas. Een prachtige locatie centraal gelegen tussen de steden van Antwerpen, Breda en Eindhoven.

Kom samen met vrienden genieten van een exclusief aanbod van ambachtelijk gebrouwen craft bieren die
wij speciaal voor u zijn gaan zoeken in alle uithoeken van de wereld. Er zullen samen meer dan 100 bieren te proeven zijn uit meer dan 15 verschillende landen. 

De meeste van de speciaalbieren worden geserveerd in fles of blik en zij promoten daarom ook "bottle sharing" zodat u in een gezellige sfeer bieren kan degusteren en delen met elkaar.

(Openings)tijden

Zaterdag 07 maart van 11:30 tot 23:30 uur
Zondag 08 maart van 11:30 tot 21:00 uur

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen