Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hop On Hop Off Festival | Bierfestival in Breda

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hop On Hop Off Festival 2021

Geen ‘gewoon’ speciaalbierfestival. Dat is de derde editie van het Hop On Hop Off Festival Breda. Natuurlijk met bijzondere bieren van veel verschillende brouwerijen en diverse foodtrucks.

HOHO2019 foto 2
Bieren van brouwerij Bierverbond
Brouwerij Bierverbond

Breda heeft al 3 jaar het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux

Op 9, 10 en 11 april 2021 vindt voor de derde maal het Hop On Hop Off Festival plaats. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities, vindt dit festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd.

Het festival stond in eerste instantie gepland voor 3, 4 en 5 april 2020, maar is uitgesteld vanwege het Coronavirus. 

Wat is het voor festival?

Geloof het of niet, maar Hop On Hop Off is een mekka voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland zit er altijd een smaak van jouw gading bij. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken.

Ongeveer de helft van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op ons festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Welke dat zijn en met welk bier weten we nu nog niet. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda. De namen van de brouwerijen en bieren maken we in januari bekend via onze socialmediakanalen en website.

Foodtrucks en entertainment

Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten live op locatie. Zowel de vleeseters als vleesvermijders komen aan hun trekken, want er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

En er is meer! Voor zowel jong als oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen mogen geen bier drinken en hoeven dat gelukkig ook helemaal niet. Zij kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Locatie en bereikbaarheid

De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar we adviseren iedereen zoveel mogelijk te voet, per fiets of het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).

Ga voor meer informatie naar:
www.hoponhopofffestival.com
www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
www.instagram.com/hoponhopoff_festival/

(Openings)tijden

Vrijdag 09 april van 16:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 10 april van 13:00 tot 23:00 uur
Zondag 11 april van 13:00 tot 21:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen