Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Speciaalbierfestival | Bierfestival in Diepenheim

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Speciaalbierfestival Diepenheim

Zaterdag 16 november is er een speciaalbierfestival in Diepenheim in de Herberg de Pol . Tijdens het festival komen twee DJ's Tommas en Joost zorgen voor de muziek.

Speciaalbierfestival
Huttenkloas logo
Eanske logo header

Water, mout, hop en gist. Dat zijn de basisingrediënten voor een biertje, maar de hoeveelheden, bereiding en toevoegingen maken een groot verschil. Proef en ontdek de verschillen tussen diverse regionale speciaalbieren in de Week van de Smaak bij het Speciaalbierfestival in Herberg de Pol.

Nederland kent honderden brouwerijen; het experimenteren met smaken kan met een kant-en-klare kit al thuis beginnen en deze hobby loopt niet zelden uit tot een ware brouwerij. Zo zijn er ook veel brouwers in de regio die een eigen biertje op de markt. Enkelen van hen presenteren zich op het Speciaalbierfestival, geven uitleg en laten je kennismaken met verrassende smaken.

De bieren die deze avond onder meer worden geschonken zijn Op’n Brink Bier uit Elsen/Markelo, Chamaven uit Zutphen, Brouwerij Eanske uit Enschede, Heeren van Borculo uit Borculo en Huttenkloas uit Albergen. DJ’s Tommas en Joost zorgen deze avond voor de muziek. Nodig je vrienden uit en kom samen naar de gezellige en smakelijke proeverij!

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen