Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier (H)op Tafel | Youtube talkshow | Bierweetjes

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

YouTube talkshow Bier (H)op Tafel

Tijdens de talkshow praten lokale brouwers over hun favoriete bieren en treden de eigenaren van het Wapen en Donkenhof op als gastvrouw en gastheer. Bij het inschrijven krijg je exclusief toegang tot de show en gerechten zoals diamanthaas, zalmbonbon en chocomousse.

Bier (H)op Tafel | Youtube talkshow | Bierweetjes

Het Wapen van Roosendaal en Café Zalen Donkenhof presenteren op zondag 17 januari om 15.00 uur Bier H(op) Tafel, een online talkshow over speciale bier-spijs combinaties en nieuwe bierweetjes. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 13 januari via info@donkenhof.nl of reserveren@wapenvanroosendaal.nl en ontvangen een uitgebreid luxe bier-spijs arrangement en exclusief toegang tot de show voor €70,- per 2 personen.

De talkshow Bier H(op) Tafel wordt live gestreamd via YouTube en gepresenteerd door de goedlachse Roosendaler Koen Schoenmakers, een Tullepetaon in hart en nieren. Daarnaast vertellen lokale brouwers over hun favoriete bieren en treden Maaike en Maurice, eigenaren van het Wapen en Donkenhof, op als gastvrouw en gastheer. Gerechten zoals diamanthaas, zalmbonbon en chocomousse passeren de revue.

Deelnemers kunnen de box op zondag 17 januari tussen 11.00 en 14.00 uur afhalen bij Café Zalen Donkenhof in Wouw of bij Het Wapen van Roosendaal. Deelname-instructies worden per e-mail toegestuurd. Meld je aan bij het Facebook evenement om op de hoogte te blijven.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen