Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Beer and Food Festival Oosterhout | Bier en spijs

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Beer and Food Festival Oosterhout

Alle cafés en restaurants in de Klappeijstraat in Oosterhout doen mee aan het bijzonder bierfestival. De restaurants maken icm de brouwers een hapje als foodparing.

beer en food oosterhout
Honsebrouck
kees bier header

Op 17 mei zal een nieuw evenement plaatsvinden in Oosterhout in de Klappeijstraat. Omliggende (of deelnemende) cafés en restaurants organiseren dan een Beer & Food Festival waarbij zgn. foodparing centraal zal staan.

Dit nieuwe festival stond in eerste instantie gepland voor 22 maart, maar is door het Coronavirus verplaatst naar zondag 17 mei. 

Bier met lekker eten

Lokale en niet-lokale brouwerijen zullen hun bieren presenteren in combinatie met hapjes die zijn ontwikkeld samen met restaurants en cafés van de de Klappeijstraat. Dit zal ertoe leiden dat bij de hapjes altijd bier als ingrediënt gebruikt kan worden. Een bijzondere culinaire ervaring! Zeker als het hapje samen met een biertje wordt genuttigd: Beer meets Food in een foodparing 2.0!

Naast de culinaire bezoeker zal dit evenement ook de bierliefhebber aanspreken maar verwachten wij ook bezoekers te trekken die gewoon houden van een hapje en een drankje en een gezellig evenement. Livemuziek in de vorm van straatmuzikanten en troubadours zullen de sfeer dan ook ten goede komen.

De hapjes en biertjes kunnen worden betaald met consumptiebonnen die op diverse punten (deelnemende zaken) worden verkocht. Het leukst is echter om het Beer & Food startpakket te nemen: een speciaal Beer & Food glas voor €13,50-- inclusief 3 consumptiebonnen. Bij inleveren van dit glas aan het einde van het evenement krijgen de gasten een flesje bier gratis mee naar huis.

Voor de deelnemende bedrijven is genoeg reden om goed voor de dag te komen want ze dingen mee naar een eervolle prijs; een wisselbeker voor het Beste Biertje of Mooiste Foodpairing. De bezoekers brengen hier hun stem voor uit en kunnen daarmee ook nog mooie prijzen winnen waaronder een brouwerijbezoek of diner bon. De prijsuitreiking zal om 18:00 plaatsvinden bij de stand van de organisatie.

Kortom; een bijzonder, mooi, culinair en vooral gezellig evenement staat op de agenda! We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zondag 22 maart in de Klappeijstraat te Oosterhout.

Namens de deelnemende Horeca Oosterhout en brouwers nodigen wij u uit om op deze dag te komen genieten van de unieke combinatie Beer & Food!

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen