Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival Leuth | Speciaalbieren, food en muziek

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival Leuth

Een speciaalbierfestival op zondag 17 mei 2020 in Leuth. Het is de allereerste editie van het festival en de organisatie hoopt het Leuthse bierfestival op de kaart te zetten.

BierFestivalLeuth_logo_Kleur
Poster Leuths bierfestival
Brouwerij D´n Drul logo

De organisatie over de eerste editie van dit speciaalbierfestival: 

"We gaan op zondag 17 mei 2020 een heus speciaalbierfestival organiseren. Het is voor ons de eerste keer en zullen er naar streven om het Leuthse bierfestival op de kaart te zetten. Wij als activiteitencommissie van Stichting Triangel werken het jaar rond aan het organiseren van leuke activiteiten. De één wat groter dan de ander maar dit moet er eentje worden van formaat. 

We gaan starten met een line-up van ongeveer 10 brouwerijen. Uitnodigingen gaan dan ook uit naar alle windstreken om een mooie diversiteit van brouwerijen, met hun bieren, te kunnen presenteren."

Het bierfestival is voor bezoekers gratis toegankelijk en geopend van 14:00 tot 20:00 uur. Ook op het gebied van food en muziek zal er wat te genieten zijn. De locatie is het binnen/buitenterrein van de Vriendenkring aan de Steenheuvelsestraat 39, 6578 AB te Leuth. Bezoek de Facebookpagina van Bierfestival Leuth voor meer informatie. 

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen