Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

13e Heilooër Limmer Bokkentocht | Bokbier tocht

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

13e Heilooër Limmer Bokkentocht

Zaterdag 19 oktober is de 13e Heilooër Limmer Bokkentocht! Bij de bokkentocht zijn maar liefst 35 herfstbieren die op bierliefhebbers staan te wachten.

13e Heilooër Limmer Bokkentocht

In het Bockbierseizoen van 2019 kun je alweer voor de 13e keer meefietsen met de Bokkentocht in Heiloo en Limmen. Op zaterdag 19 oktober vanaf 14:00 uur staan er bij de deelnemende horecagelegenheden maar liefst 35 verschillende herfstbieren te wachten om door de liefhebbers geproefd te worden!

De locaties waar je de komende editie terecht kan zijn: Café Blondes, Brouwerij Dampegheest, EetBarLekker, Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Brasserie in ’t Groen (herintreder), Heeren van Limmen, Grand Café Herberg Jan, Restaurant? Bar De Kamer, Keuken met Karakter, Café La Strada, Brasserie Veldt (nieuw), Sportcafé Het Vennewater, Café De Wit en IJssalon Di Fiorentina. Met een stempelkaart à € 2,50 die op alle locaties verkrijgbaar is en waar alle bieren op vermeld staan, ontvang je direct bij aanschaf een presentje en krijg je bij elk café/restaurant bij het eerste bier dat je besteld een smakelijk hapje. Van de opbrengst uit de verkoop van de kaarten gaat 20% naar het goede doel ‘LauNaarMoskou.nl’!

Alle bieren kosten € 3,50 en worden getapt in uniforme glazen van 20 cl., zodat je meer verschillende bieren kunt proeven. Er is geen volgorde, je kunt overal beginnen en naar net zoveel locaties fietsen als je wilt. Wijn- en frisdrinkers kunnen ook meedoen en mocht je zaterdag niet kunnen, zondag is er een kleinere ronde tussen meerdere cafés te doen. Bij slecht weer kun je zaterdag voor € 1,- per persoon per ritje gebruik maken van Taxi Blauw.

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen